Hiša Krasna.

Gourmet Boutique Hotel.

Dobrodošli v Hiši Krasna. V butičnem hotelu v osrčju čudodelnega Krasa in vrhunski restavraciji, prejemnici prestižne nagrade Michelin Plate Award 2020. Življenju se nikoli ne mudi. Začinite si življenje z okusi Istre in Krasa. Začinite si življenje s srečo.

Kjer se srečata Kras in Istra

Udobna namestitev v sedmih nadstandardno velikih sobah, vrhunska restavracija z Michelin Plate Award 2020. Vse to, začinjeno z gostoljubjem nasmejanih in sončnih gostiteljev bo vaš oddih spremenilo v krasno doživetje, ki se ga boste spominjali še dolgo po povratku domov.

Vrhunska kulinarika nagrajena z Michelin Plate Award 2020

Istra in Kras se, kot njuna lastnika, tesno prepletata v vsakem kotičku Hiše Krasna in tudi v vsakem grižljaju. Restavracija je za svoje kreativne, estetske in omamno okusne krožnike prejela eno najprestižnejših nagrad v kulinaričnem svetu, Michelin Plate Award 2020 in tako Hišo Krasno postavila na svetovni kulinarični zemljevid.

Spočito in umirjeno

Namestitev v Hiši Krasna je zasnovana tako, da vam nudi popoln odklop od vsakodnevnega hitenja in vaše življenje napolni z nepozabnimi doživetji, lepoto okolice in hvaležnostjo. Življenju se nikoli ne mudi. Naj bo takšen tudi vaš oddih. 

Krasno na Krasu

Nepozabna poroka pod zvezdnatim nebom, jubilejna obletnica v kraškem hramu, zabava ali rojstni dan s kulinaričnimi dobrotami ali vikend oddih samo za vaju. Majhna vas z velikim značajem vas že nestrpno pričakuje.