Kulinarično – vinski večer

 

Hiša Krasna praznuje svoj 7. rojstni dan. V ta namen bomo gostili kuharskega mojstra, chefa Igorja Jagodica, ki bo z našo ekipo in vrhunskim vinarjem večer ponesel med zvezde.

Chef  Aleš Širca, gostujoči Chef Igor Jagodic iz Restavracije Strelec, Ljubljanski grad in vinar Joško Renčel, Dutovlje, vas bodo 23.06.2023 popeljali v nepozaben  kulinarično-vinski poletni večer.

JinGin doživetje

 

Fuzija naravne sprostitve, gin-making doživetja z degustacijsko večerjo kot popoln vikend oddih zate in tvoje prijatelje.

Jin kot stanje duha popolne sprostitve, prepuščanju inspirativni kulinariki in kreativnemu ustvarjanju lastnega gina. Se vidimo!

Poslovna srečanja

Organizirajte svoje poslovno srečanje malo drugače. Naša sobana lahko namesti do 50 oseb, s svojo izjemno akustiko in sodobno tehnologijo pa predstavlja popolno rešitev za vaš poslovni dogodek. Ne pozabite na odmore za kavo in prigrizke v zunanjem atriju na svežem kraškem zraku in poslovnega kosila v restavraciji s priznanjem Michelin Plate Award 2020 in Michelin Plate Award 2021.

Družabna srečanja

Rojstni dan, jubilej ali zabava presenečenja, nikoli ne sme manjkati dobra hrana in prijetno vzdušje. Naša družabna sobana, izredno akustična in opremljena z vso sodobno tehnologijo, lahko namesti do 50 oseb, v toplih mesecih pa se odpira na zunanji atrij in tako notranjost poveže s prečudovito kraško pokrajino. Restavracija Hiše Krasna poskrbi za vse preostalo.

Poroke

Pričarajta si pravo kraško pravljico in preživita vajin dan pod zvezdnatim nebom, v objemu nežne poletne sapice, aromatičnega vonja sivke iz sosednjih polj in z nasmejanimi ljudmi, ki z vama delijo vajino srečo.

V Hiši Krasna nudimo možnost organizacije vašega poročnega slavja in namestitev mladoporočencev in svatov v naših sedmih sobah.