Poslovna srečanja

Organizirajte svoje poslovno srečanje malo drugače. Naša sobana lahko namesti do 50 oseb, s svojo izjemno akustiko in sodobno tehnologijo pa predstavlja popolno rešitev za vaš poslovni dogodek. Ne pozabite na odmore za kavo in prigrizke v zunanjem atriju na svežem kraškem zraku in poslovnega kosila v restavraciji s priznanjem Michelin Plate Award 2020 in Michelin Plate Award 2021.

Družabna srečanja

Rojstni dan, jubilej ali zabava presenečenja, nikoli ne sme manjkati dobra hrana in prijetno vzdušje. Naša družabna sobana, izredno akustična in opremljena z vso sodobno tehnologijo, lahko namesti do 50 oseb, v toplih mesecih pa se odpira na zunanji atrij in tako notranjost poveže s prečudovito kraško pokrajino. Restavracija Hiše Krasna poskrbi za vse preostalo.

Poroke

Pričarajta si pravo kraško pravljico in preživita vajin dan pod zvezdnatim nebom, v objemu nežne poletne sapice, aromatičnega vonja sivke iz sosednjih polj in z nasmejanimi ljudmi, ki z vama delijo vajino srečo.

V Hiši Krasna nudimo možnost organizacije vašega poročnega slavja in namestitev mladoporočencev in svatov v naših sedmih sobah.